Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от dddimitrovvv Покажи съобщениеда, точно така. Щом е свързан го има, щом го извадя-няма порт в мениджъра
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от dddimitrovvv Покажи съобщениеда, точно така. Щом е свързан го има, щом го извадя-няма порт в мениджъра
http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=599Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Драйвърите:
Driver provider: FTDI
Driver Date: 24-Feb-17
Driver Version: 2.12.26.0
Като натисна ъпдейт драйвър ми казва, че няма по-нов от моя. Лейтенсито ми е на 1.
Гледах и други колеги в интернет, настройките са както вие ми казвате. Благодаря за съдействието.
Още не открива интерфейс за свързване. Колата е на контакт през цялото време, буксата е хубаво сложена и в лаптопа и в колата. Направо съм в шах от кое ми се опъва.
Настройките са както ми казвате, в мултискана:
Интерфейс тайп: к-лайн/ вагком
порт-който си е в драйвър мениджъра
като натисна тест изкарва:
Testing latency with 200 bytes of data
Току що пробвах кабелчето и на Шкода Фабия МК1 с ВАГКОМ и няма грешкаLast edited by dddimitrovvv; d.m.y г., 15:43.
Comment
-
Не знам кои сайтове какво и от къде са преписвали.
Инфото, което споделих за теглото е от книжката, с която излиза от завода GT-то и седи в жабката на колата
За по-вярно - мериш колата на някой кантар на зеленчукова борса или пункт за скрап. Като първо се мериш само ти и сравняваш, за да не стане в къщи да тежиш 80 кила примерно, а на борсата да те изкарат, че си 40Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Случайно да работиш в Бизнес център Сердика? Колата я виждам често пред седми и осми блок
Това,шкурни и си вземи черен мат спрей,преди това някакъв грунд и си в джаза. Може да се опташ да почистиш и да фолираш.
Изпратено от моят SM-G920F с помощта на TapatalkДве неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
Comment